• 1
  • 2
  • 3

Καλώς ήλθατε στον τουριστικό Οδηγό της Κασσάνδρας!

 

 

Οι 4 ιδρυτικοί Σύλλογοι Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων της Χερσονήσου Κασσάνδρας συμφώνησαν να συστήσουν αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού  χαρακτήρα με την επωνυμία : 

 «ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ » και με τον διακριτικό τίτλο « ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΣ » .

 

Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάληψη διαχείρισης ως φορέας υλοποίησης προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εθνικών προγραμμάτων με έμφαση σε τουριστικούς σκοπούς, περιπατητικών διαδρομών και συνδυαστικές δράσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και αθλητικές εκδηλώσεις , σκοπούς πληροφορικής ( σεμινάρια εκμάθησης μελών πάνω σε νέες τεχνολογίες ) , σεμιναρίων ξένων γλωσσών (π.χ. ρώσικων , αγγλικών , γερμανικών , σερβικών κλπ ) , σκοπούς διαφήμισης - εκθέσεων των συλλόγων μελών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ( με δημιουργία εντύπων , βίντεο , χάρτες και κάθε μορφής διαφημίσεως ) , να συμβάλλει στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της Χερσονήσου  Κασσάνδρας , που εξυπηρετεί την εθνική οικονομία και τις παραγωγικές τάξεις της Χερσονήσου Κασσάνδρας και γενικότερα αποσκοπεί στην προώθηση των στόχων των μελών της . 

1o Climbing Festival Loutra Agia Paraskevi

Συνεργασίες

Το Halkidiki Greece Project

·         Το Χαλκιδική-Ελλάδα Project είναι ένα εκτεταμένο έργο και όχι απλά μια ιστοσελίδα, με την φιλοδοξία να αυξήσει τη δημοτικότητα της περιοχής της Χαλκιδικής και να δημιουργήσει νέους τρόπους για μια επικερδή συνεργασία μεταξύ τοπικών φορέων του τουρισμού και του εξωτερικού.

·         Παρέχονται στους επισκέπτες εκτεταμένες πληροφορίες για κάθε συγκεκριμένη περιοχή στο νομό Χαλκιδικής, όπως Γεωγραφία, Ιστορία, Λαογραφία, Αρχαιολογία και Αρχιτεκτονική με εκλεπτυσμένη παρουσίαση του αρχαιοκλασσικού και του σύγχρονου πολιτισμού. Κομβικό σημείο είναι η δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής πολιτιστικής πλατφόρμας ως ένα ενοποιημένο κοινό έργο.

·         Πρωτοβάθμια ασχολείται με τον οικονομικό και τουριστικό τομέα όπου οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να διαφημιστούν.

·         Γενικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να αυξηθεί το επίπεδο συνειδητοποίησης για την αξιοποίηση της Χαλκιδικής και έτσι να διευκολύνει τις πολιτιστικές ανταλλαγές, για την προώθηση ανεξάρτητων επιχειρήσεων μικρής κλίμακας και για την τόνωση του ενδιαφέροντος τοπικών και διεθνών εταιρειών για συνεργασία.

maptest1

Sane

here we are

  • 1
  • 2

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος,                     

Θωμασούλης Γεώργιος.

 

Αντιπρόεδρος,                

Μποσνάκης Νικόλαος

 

Γενικός Γραμματέας,  

Μπούλαρης Ξενοφώντας,

 

Ταμίας,                             

Καϊάφας Δημήτριος,

 

Αναπληρωτής ταμίας,    

Πανόπουλος Αναστάσιος,

 

Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας,  

Αλεξάνδρου Κλεάνθης,

 

Μέλη,                                 

Κουτσούρης Ιωάννης

Κουλιάκη Σοφία

 

Επικοινωνία

Kassandra-Guide.gr

Πολύχρονο Χαλκιδική

63077 Ελλάδα

6978099854

info@kassandra-guide.gr

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες, για την συνεργασία και την βοήθεια τους

Πηγή φωτογραφιών :

Βαγγέλης Κατσαρίνης – Μαίρη Παπαδοπούλου

www.kassandra-halkidiki.gr

Πηγή Βίντεο:

Renato Grelloni

www.renatogrelloni.com

www.imob.gr

Adam Chodorowski

ΚΕΔΗΚ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Στέλιος Μπούλιος

www.gohalkidiki.com