Λουτρά Αγία Παρασκευή

Νότια της Αγίας Παρασκευής περίπου στα 5 χιλιόμετρα, μπροστά στη θάλασσα, βρίσκεται ο οικισμός Λουτρά Αγίας Παρασκευής που αποτελείται κυρίως από παραθεριστικές κατοικίες, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία.

Ο οικισμός πήρε το όνομά του από τις ιαματικές πηγές που φημίζονται για τις σπάνιες θεραπευτικές τους ιδιότητες καθώς από τα έγκατα της γης αναβλύζουν τα ιαματικά νερά που αιώνες τώρα, ανακουφίζουν τον ανθρώπινο πόνο, με μοναδική σύσταση χημικών στοιχείων των θερμών νερών από τις πηγές.

Στα Λουτρά Αγίας Παρασκευής, υπάρχει ένα υπερσύγχρονο SPA, με πισίνες, σάουνες, χαμάμ, κατεωνιστήρες, υδρομασάζ, ατομικά και ομαδικά και υπηρεσίες μασάζ, για θεραπεία και αναζωογόνηση. Για τον σύγχρονο άνθρωπο ο οποίος εργάζεται, κινείται μόνιμα σε γοργούς ρυθμούς και κουράζεται, προσφέρει τέλεια χαλάρωση. Σε ένα υπέροχο περιβάλλον, με ιατρική υποστήριξη και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Οι κάτοικοι που διαμένουν μόνιμα στα Λουτρά ασχολούνται κυρίως με την αλιεία, τη μελισσοκομία, την καλλιέργεια της ελιάς και τον τουρισμό.

Η άμμος, τα βράχια, τα πεύκα και η θάλασσα δεσπόζουν παντού και συνθέτουν μία μοναδική εικόνα.

 

 

Επικοινωνία

Kassandra-Guide.gr

Πολύχρονο Χαλκιδική

63077 Ελλάδα

6978099854

info@kassandra-guide.gr